jag blir förbannad...

på alla idioter på aftonbladet som snackar om att man sparar ingen el, det blir dyrare & jorden tar mer stryk av earth hour i längden. det är väl för helvete inte det earth hour handlar om?

som jag har förstått är det ett tecken på att visa att vi bryr oss, att det kan vara en liten pik till politiker och makthavare för att de ska ta klimatfrågan på allvar. och ja, ingen kan göra allt men alla kan göra något. hela jorden släcks ju inte av samtidigt.

för de som vill veta mer står det klart och tydligt på earth hours hemsida.

skärp er sverige!

angående...

... uppdrag granskning fattar jag inte riktigt hur dum alla kan vara. att samhället, kyrkan och skolan är "neutrala" är ju i princip att de ställer sig på pojkens sida då de inte hjälper tjejen att gå vidare. bläbläblä
sen tycker jag att det är inte lämpligt att "ge igen" på pojkens anhöriga. såg en grupp på fb & det är inte heller ok.
hur kommer det sig att en kvinna från lögdeå är oerhört insatt i detta? ja, det kan vara så att kvinnan vill vara anonym & de ändrar orten, men ändå, skriv ingen ort då.

en annan grej jag störde mig lite på var att när de intervjuade grabbarna i början vare nån som harklade sig nå jävulskt för att SPOTTA. galet kul var det iaf.



det var dagens knäckebröd iaf.

dagens

dagens muffins; SOOOL :)
jag har suttit ute på altanen, sen gav jag upp & spelade cod5. jag vet, det är extremt. men jag har lyckats ta över japan och har börjat på sovjet. det är spännande. HAHA

dagens knäckebröd: generalen på cod5, nej jag skojar. biologiprov på tisdag såklart! det känns så flummigt. jag gjorde nått kapiteltest på spiras hemsida & det gick åt skogen. men, skam den som ger sig.

over & out

just gotta tell ya..

LEDIG IMORGON! sweweweweweweweeet.

& jag har hittat den mest extrema tröjan ever. BUT STOP, its mine!

beds callin'

u med å

idag gjorde familjen en resa till umeå, oerhört givande.

jag införskaffade en vacker väska & pappa köpte nån slags borr. tror jag.

vi åt på döner kebab. hemskt roligt.

det som förgyllde dagen var att mamma köpte en ny mobil i övik innan vi for til umeå. vi lekte med gpsfunktionen hela resan, men när vi väl kom in i umeå blev det slut på batteri. vi hade ställt in rutten som skulle ta oss till annapannapyttipannas lägenhet, som ingen visst vart den var. smidigt, oerhört smidigt.


dagens muffins; hallonsoda på silverlaxen på hemvägen
dagens knäckebröd; kanelbulle på silverlaxen på hemvägen. den var bokstavligt talat knäckebröd.


filmtajm!

dagens

dagens knäckebröd, ja vad ska man säga?
ha ha ha! jag vet inte ens vad jag ska säga nu heller.

dagens muffins, myskväll hos sara! och med club sandwich! men guses så gott det ska bli :)

dagens

istället för att ha de vanliga, kanon/kalkon, höjdare, hit/miss tänkte jag utveckla en ny form av dagens(...). jag bestämde mig efter en minuts djupt tänkande att det blir

dagens muffins, kams
dagens knäckebröd, moln på himlen.

kreativt, va?

för att utveckla muffins så är det oerhört najsare i jämförelse med knäckebröd.

idag ska jag äta kams, för första gången på äckligt länge. det är sweweweweweweeet.


i övrigt åker min farbror gunnar vasaloppet. HEJAHEJA.

nu, dags för ösning på spotify!

tema; orättvisor

1. Lisa är i thai-fucking-land nu & det snöade här imorse. Enligt yr.no har phuket 29 grader & sol.
& Det kommer fortsätta hela veckan.
An varning till dig lisa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6723047.ab
Sa du inte att du hade bränt dig på ryggen..?

2. Julia är i nju jårk. däremot har dom bara 12 grader.

3. Folk som inte behöver plugga inför prov. Det är så himla orättvist. Thomas det lilla äcklet har, enligt han själv, aldrig öst på ett prov, men ändå halvspikar han det med en 5tums spik! (cred till håkan)





dagens mindcrasher. oerhört oigenomtänkt

dags för film!

1000 + 1001 + 1002 + ... + (1000 + n )

dödö. Det är oerhört mycket att göra. engelska, svenska, matte, diskmatte. Vilket skämt. sv+eng ska vara klar IMORGON. tack och hej, friheten. Diskmatteprov på onsdag & induktionsbevis är en kamp mot mänskligheten. Ingen logik, eller ingen vettig logik i varför man ska göra det. SUCK. Men det är bara att de det på den ljusa sidan, efter regn komm solsken. Mer passande nu skulle vara; efter snöfall kommer slask & tö.


Just nu sitter jag hos sötaste ida och skriver svenska. Jag har loggat in på msn för första gången sen i julas och Ida diskar. Det är precis så här det ska vara, eller den senare delen iaf.

Men hör och häpna folkens, jag har varit på körskolan & fixat teoriböcker. Nu är det bara till att ÖSA på lovet. Körkort i maj, sommarens roadtrip till ullared är räddad! sweweweweweeeet.


back to reality, svenska calling.

RSS 2.0