excitement!

HELT GALET!
Jag och Ida har nu kommit fram till att det blir avresa cirkus 10 januari till Bangkok där vi mellanlandar och tar första bästa flyg till Sydney. Därefter reser vi längs östkusten i 3 veckor upp till Carins för att sedan åka tillbaka till Sydney och flyga tillbaka till Bangkok.

I Thailand ska vi åka runt en månad i Phuket och Krabi, det märks väl var vi hamnar. Efter dessa veckor ska vi resa till Saigon/Ho Chi Minh City och vidare till Nha Trang i Vietnam och vara där i 1½vecka. Vi mellanlandar i Singapore (eventuellt sover vi där en natt - megacoolt!) för att sedan flyga till HCM och sen ta tåget(mys!) till Nha Trang.

JAG ÄR PEPP
Vi ska boka på söndag, fatta! Det är megasnart!


Nu ska jag slå på MTV och förhoppningsvis se på VMAgalan :)


över&ut

bon nuit

April är en illbatting som ska lära sig att gå, vilket är hennes huvudsakliga sysselsättningen på dagarna, ganska underhållande. hur som helst är denna brud en riktig linslus och bjussar gärna på ett leende. dock inte på denna bild.


australien/asien-planerna börjar ta fart! 3v i australien, 4v i thailand samt 2-3v i okänd destination! det kna möjligtvis bli bali eller vietnam, men det återstår att se!

nystart

jag tror att jag ska ta tag i mitt bloggande. känns som att då jag inte gör nått annat än att gå hemma om dagarna (alla som går 3an, FUCK YOU HAHAHAHAHAHAHHAHA) och inte gör nått vettigt alls så kan jag ju dela med mig av det som händer. MEN INTE NU HIHIHHIHIHIIHI
över&ut

RSS 2.0